SJEĆATE LI SE OVE GLUMICE? Sa 13 godina se prvi put poljubila i to pred kamerama: Evo kako Marija iz “Žikine dinastije” izgleda nakon četiri decenije (FOTO)

ZANIMLJIVOSTI

Rialda Kadrić je prije više od tri decenije povukla se iz javnosti i odselila u Veliku Britaniju, a prije nekoliko mjeseci prvi put se pojavila na televiziji u emisiji “Balkanskom ulicom” i sa svima podjelila svoju t ešku životnu priču.

Uvijek popularna “Žikina dinastija” i dan danas se reprizira i svaki put obraduje jugonostalgičare koji bez ovog filma ne mogu da zamisle odrastanje.

Prošlo je 40 godina od prvog filma iz serijala “Lude godine”, Bobina Marija se povukla iz javnosti, preživjela tešku porodičnu t*agediju, a danas je neprepoznatljiva.

Rialda Kadrić je u prvom filmu iz čuvenog serijala „Žikine dinastije“ igrala kada je imala samo 13 godina, a prvi poljubac imala je upravo pred kamerama sa Bobom, odnosno Vladimirom Petrovićem.

– Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo r at u Zalivu, moja majka je iznenada preselila na bolji svijet na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu u Londonu, gledala vijesti, slušala o početku r ata, kada me je zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a r at i u bivšoj Jugoslaviji širio se cijelom zemljom, riješila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život – rekla je tada Rialda.

Rialda, koja se danas preziva Šebek, nedavno je gostovala i u emisiji “150 minuta” i ispričala dogodovštine sa početka njene glumačke karijere.

– Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htjela da pokažem da ja to sve znam. Ne savjetujem, probajte bez filmskih kamera – rekla je kroz smjeh Rialda.

Ona je danas po zanimanju psihoterapeut i više se ne bavi glumom, ali u Srbiji će zauvijek ostati Bobina Marija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *