Ova baka koja ima 75 godina ima bolju krvnu sliku od svojih unuka: Njena tajna je u tome što pola sata prije svakog obroka POPIJE OVAJ NAPITAK koji sama pravi

ZDRAVLJE

Izuzetno je veliki broj ljudi koji inače imaju problema sa svojim krvnim pritiskom, kojeg je zaista teško održavati u granicama normale, bez obzira na to da li se radi o starijim osobama ili o mlađim, posebno ako se u obzir uzme način života kojem smo svi izloženi danas.

Ipak, u današnjem članku vam donosimo jedan recept za koji baka iz Rusije, koja je davno proslavila svoj 75. rođendan smatra da je najbolji način da vaša krvna slika ostane u što boljem stanju, a sigurno ćete se obradovati što je riječ o posve prirodnom lijeku koji možete sami da napravite već danas. Ono što vam je potrebno za pripremu jeste 300 grama crnog luka, te još samo 250 ml vode.

U toku deset dana, svakog jutra treba da kuhate nekoliko oljuštenih glavica crnog luka, te da to držite da vri na laganoj vatri osam do deset minuta, a poslije toga onda podijelite taj napitak na tri dijela. Najbolje bi bilo da pijete po trećinu prije svakog glavnog obroka u svom danu, kako ćete na taj način sigurno da postignete najoptimalnije moguće rezultate.

Ovo možete da praktikujete najduže šest mjeseci i to tako što ćete deset dana da pijete ovaj napitak bez prekida, a narednih deset dana vam slijedi pauza koju biste uvijek trebali da ispoštujete, kako ne biste postigli efekte suprotne od željenih. Isto tako, od koristi je i to što ovaj prirodni lijek obnavlja nivo kalcija, cinka, te gvožđa u vašem organizmu, što je itekako od velike koristi za naše zdravlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *